toggle

Design

 

Over IllaSapo Design

Ilse Lans heeft al 20 jaar ervaring met het ontwerpen en maken van danskleding. Sinds 2009 staan haar ontwerpen bekend onder de naam IllaSapo Design. Na het volgen van een opleiding voor coupeuse begon ze met het maken van kleding voor Sander en zichzelf en al snel maakte ze wedstrijdkleding op verzoek van andere dansers. Ilse heeft tijdens haar carrière jurken gemaakt voor onder anderen Joanna Leunis, Slavik Kryklyvyy, Harm Jan Schadenberg en Wendy Kroeze, Arkady Polezhaev en Natalja Panina enz. Verder heeft zij genaaid voor de bekende modeontwerpers Vicktor en Rolf. Haar ontwerpen staan bekend opvallend en origineel te zijn en een eigen karakter te hebben, dat is afgestemd op de persoonlijkheid van de danser. Bovendien is de kleding gemaakt door een danser, wat garandeert dat de kleding comfortabel zit, zodat er tijdens de performance 100% op het dansen kan worden geconcentreerd. De kleding is zorgvuldig met de hand gemaakt, waarbij alleen de beste materialen worden gebruikt.

 

Sponsorkleding

IllaSapo Design wordt gepromoot door twee sponsorparen, Lenell Artist & Claudia van der Helm en Michael van Oers & Guen Prawiroatmodjo, en door Denise Qualm. Al hun danskleding en dat van Sander en Ilse zelf is ten allen tijden te koop. Hiervoor kan je contact opnemen met Ilse ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ).

 

Kleding laten maken

Ben je geïnteresseerd in persoonlijk ontworpen danskleding voor jou en/of je danspartner? Neem dan contact op met IllaSapo Design ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) voor een afspraak of meer informatie. Tijdens de eerste afspraak kan Ilse met jou een ontwerp vaststellen, het type en de kleur(en) stof bepalen en andere accessoires kiezen. Tijdens het ontwerpproces wordt de kleding geheel op jou afgestemd, en gecombineerd met Ilse's ervaring en expertise is het zeker dat je snel op de vloer staat met een mooie, nieuwe en professionele look!
E-mail Print PDF
Last Updated on Thursday, June 10 2010