toggle

Dance

Sander & Ilse


  • Nederlands kampioen Latin
  • Winnaars Worldcup Latin Tokyo
  • Winnaars RTL's dansduel
  • Halve finalisten Europese Kampioenschappen 10-dans

 

Voor Sander en Ilse is dansen hun passie. Al 20 jaar delen zij samen hun danspassie en dat is absoluut een unicum in de danswereld. Begonnen bij de amateurs en sinds 2000 bij de professionals. Van origine hebben zij altijd ballroom en latin (10-dans) gedanst. Enkele jaren geleden hebben zij besloten zich in het wedstrijd circuit uitsluitend te concentreren op de latin. Natuurlijk betekent dat niet dat zij geen ballroom meer dansen, want hun danshart ligt absoluut nog steeds bij allebei de disciplines! Sander en Ilse hebben veelvuldig ons land met trots op Europese- en Wereldkampioenschappen mogen vertegenwoordigen en mochten op de mooiste locaties op uitnodiging komen dansen.

7 maart jongstleden zijn Sander en Ilse Nederlands Kampioen latin geworden bij de professionals. Klik hier voor het filmpje.

 

 

Shows

Wilt een een mooie show op uw dansavond of bedrijfsfeest? Met veel enthousiasme en professionaliteit verzorgen wij een spetterende show voor u. Neem contact met ons op en wij kijken naar de mogelijkheden....

 

Lectures en privélessen

Wij zijn beschikbaar voor lectures en privélessen van beginners tot wedstrijddansers. De lessen verzorgen wij op verschillende locaties in Nederland. Ook op uw eigen dansschool kunnen wij lectures of privélessen verzorgen.

Ook voor een openingsdans op uw trouwerij kunt u bij ons terecht. Op uit favoriete muziek zetten wij, samen met u, iets leuks in elkaar. Of denkt u eens aan een workshop voor een vrijgezellen- of bedrijfsfeest.

 

 

 

E-mail Print PDF
Last Updated on Thursday, June 10 2010